Bedrijfsprofiel

120 jaar de klant centraal

Actief in meer dan 40 landen

Binnen Albers Alligator kijken wij altijd vooruit. Ons bedrijf innoveert. Wij zetten de nieuwste materialen en technieken in om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Wij spelen in op vragen vanuit de markt, al 120 jaar lang. U houdt ons scherp!

Albers Alligator opereert over de hele wereld. Onze producten zijn in ruim 40 landen te vinden. Wij maken gebruik van lokale dealernetwerken. Op deze manier is er altijd een expert in de buurt en zijn wij op de hoogte van de lokale regel- en wetgeving. Ook kunnen we zo een snelle service garanderen.

Investeren in mensen en duurzaamheid

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke onderdelen van het productieproces. Wij voldoen aan alle internationale eisen op dit gebied.

De milieuregels in Europa en de rest van de wereld worden steeds strikter. Albers Alligator is zich daarvan bewust en ontwikkelt technieken om bijvoorbeeld energieverbruik terug te dringen en afval te minimaliseren. Onze adviseurs weten exact welke weg u kunt bewandelen om met inzet van onze producten nog duurzamer te produceren.

Hofleverancier

De uitstekende kwaliteit van materiaal en lasnaden staat aan de basis van al onze producten. Ieder opslagsysteem en elke doekconstructie stelt specifieke eisen aan het gebruikte materiaal op het gebied van onder meer treksterkte, uv-bestendigheid en chemische resistentie. Onze experts kiezen de meest geschikte materialen en testen ze regelmatig in ons eigen laboratorium. Met de modernste ontwerp-, snij- en lastechnieken verwerken wij de materialen tot kwalitatief hoogwaardige opslagsystemen en doekconstructies. Wij werken veelal met gecertificeerd doek en een aantal van onze opslagsystemen is voorzien van een KIWA-keurmerk. Sinds 2003 mag Albers Alligator met trots het predicaat ‘hofleverancier’ dragen.

Ook in de toekomst laten wij ons graag door u inspireren en uitdagen!

Persoonlijk advies?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de producten en diensten van Albers Alligator? Neem hier contact met ons op, wij adviseren u graag.